Gravenberch, Timber en Rensch oogsten lof: ''Geen talent meer''

0
Gravenberch, Timber en Rensch oogsten lof: ''Geen talent meer''

Jurriën Timber, Devyne Rensch en Ryan Gravenberch ontwikkelen zich dit seizoen geweldig. Dusan Tadic is lovend over de jonge basisspelers.

''Hij zit in zijn derde seizoen en heeft een ongelooflijke progressie gemaakt'', begint Tadic bij Ajax TV over Gravenberch. ''We hebben het niet eens meer over een talent, maar een topspeler. Hij moet stabiel blijven en heeft een grote toekomst voor zich. Hij heeft zichzelf al laten zien en moet dat blijven doen. Ik praat wel met hem, maar hij is een geweldige jongen en heeft een goede familie om zich heen. Zij geven hem veel advies.''

De middenvelder loopt al wat langer mee, Timber en Rensch beleefden deze jaargang hun echte doorbraak. ''Ze hebben grote stappen gemaakt. Ze spelen echt volwassen. Als je ziet hoe jong ze zijn en welke stappen ze hebben gemaakt, dan verzetten ze goed werk. Ze trainen ook veel voor zichzelf. Ze willen echt verbeteren en topspelers worden. Ze zijn op de goede weg en ik ben zeker dat ze het gaan redden'', besluit Tadic lovend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›