Van Crooij over afstraffing tegen Ajax: ''Gebeurt niet dagelijks''

0
Van Crooij over afstraffing tegen Ajax: ''Gebeurt niet dagelijks''

Op Hemelvaartsdag gaat VVV Venlo op bezoek bij Ajax. Delano van Crooij stond onder de lat toen de Amsterdammers eerder dit seizoen met 0-13 wonnen.

''Daar denk je nog wel eens aan terug, want zoiets gebeurt je niet dagelijks. Het was wel een klap. Na die wedstrijd moet niemand iets tegen je zeggen. Je bent vol ongeloof en je wil je even voor alles afsluiten en het in je eentje verwerken. Ook in de jeugd had ik nog nooit zo'n uitslag meegemaakt. Maar het is niet zo, dat binnen de club mij die nederlaag is toegeschreven. Het was gewoon collectief niet goed'', stelt de doelman.

''Ajax had 41 doelpogingen en 23 schoten op doel. Ik verrichtte nog tien reddingen. Als ik er zes, zeven ballen meer uit had gehouden, was ik de held geweest. Nu was het balen'', vervolgt Van Crooij in De Telegraaf. ''Ajax is al kampioen en sommige spelers zullen rust krijgen. Maar het is ook zo, dat de B- of C-keus van Ajax allemaal jongens zijn, die bij ons sowieso basisspeler zouden zijn. Het zou geweldig zijn als we ons kunnen revancheren.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›