Ten Hag legt keuzes uit: ''Toont altijd kwaliteit op de training''

0
Ten Hag legt keuzes uit: ''Toont altijd kwaliteit op de training''

Erik ten Hag heeft zijn elftal op een aantal plekken gewijzigd voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Onder meer Dusan Tadic start niet bij Ajax voor het treffen met de Limburgers.

"Natuurlijk zijn een aantal spelers er niet bij. Er is een vol programma deze zomer en je wilt die jongens fris houden in de zomer, ook weer richting het najaar. Die mogelijkheden hebben we", begint Ten Hag bij ESPN.

"Vorige week hebben we Rensch als linksback gehad en dat zullen we vandaag ook weer zien. Kudus en Ekkelenkamp spelen in een iets andere rol, terwijl Klaassen wel dicht bij Haller speelt", vervolgt hij. "Die combinatie willen we nog verder uitdiepen. Verder speelt Idrissi, puur omdat hij dat verdiend heeft. Hij toont altijd kwaliteit op de training."

Net als de seizoenskaarthouders heeft Ten Hag ook een kampioensster gekregen. "Ik ben er heel trots op, net als onze fans. Ik vind het een geweldige actie. Ajax wil daarmee de verbinding tussen het elftal, de staf, de medewerkers en de fans uiten. Wij smachten ernaar dat ze hier volgend seizoen weer zitten, maar ik denk dat elke club dat doet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›