''Ajax toonde alleen interesse in Quinten en Jurriën Timber''

0
''Ajax toonde alleen interesse in Quinten en Jurriën Timber''

Jurriën Timber en Quinten Timber begonnen in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakten al vrij snel de overstap naar Ajax. Daar is eerstgenoemde inmiddels basisspeler.

''De keuze voor de jeugdopleiding van Feyenoord in 2008 was er eentje die het hechte gezin kenmerkt. Moeder Marilyn had het financieel niet breed en plotseling stonden Ajax en Feyenoord op de stoep. Er was één probleem. Feyenoord wilde Quinten, Jurriën én Dylan naar Rotterdam halen, Ajax toonde alleen interesse in de tweeling Quinten en Jurriën'', schrijft Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad.

''In Amsterdam moest moeder Marilyn ze zelf halen en brengen, Feyenoord liet een busje heen en weer rijden. De keuze viel dus op Rotterdam. Maar niet voor lang. Op 12-jarige leeftijd vertrok de tweeling alweer naar Ajax. Quinten moest in Rotterdam tegen zijn zin in als centrale verdediger spelen en de reiskosten van het Feyenoord-complex naar de middelbare school bleken lastig te betalen. Het boek Feyenoord werd snel dichtgeslagen'', besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›