Ajax boekt oefenzege op Anderlecht door twee goals Haller

Ajax heeft vanavond tegen RSC Anderlecht een oefenzege geboekt. In Brussel waren de Amsterdammers met 2-0 te sterk voor de Jupiler Pro League-club.

Al na zeven minuten spelen kwam Ajax op voorsprong. Na een knappe actie van Dusan Tadic kon Sebastien Haller afwerken. Bij Ajax begonnen onder andere Youri Baas, Victor Jensen en Kenneth Taylor in de basis.

Na rust was het opnieuw Haller die scoorde namens Ajax. De spits profiteerde van een afvallende bal en schoot de bal in de hoek. Na de 2-0 van Ajax kwamen beide ploegen tot weinig kansen meer. Ajax vervolgt de oefencampagne 24 juli tegen Bayern München.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Magallán, Baas; Jensen, Kudus, Taylor; Labyad, Haller, Tadic