Misidjan lovend: ''In Nederland is Ajax in januari soms al weg''

0
Misidjan lovend: ''In Nederland is Ajax in januari soms al weg''

Virgil Misidjan keerde afgelopen seizoen terug in Nederland. De aanvaller ziet een enorm verschil tussen Ajax en de andere ploegen in de Eredivisie.

De aanvaller speelde de afgelopen jaren bij Ludogorets en FC Nürnberg. "In Bulgarije heb ik veel wedstrijden gespeeld in de voorronde van de Champions League en de Europa League. De Champions League is echt top, dan praat je over het allerhoogste podium. Als je de kans hebt om zoiets mee te maken... Daar worden wedstrijden echt op details beslist. Een foutje kan meteen fataal zijn'', blikt de aanvaller terug tegenover VoetbalPrimeur.

''In de Eredivisie wordt niet alles meteen afgestraft, tenzij je tegen Ajax speelt. Je hebt in Nederland tijd om je te ontwikkelen, in de Champions League is dat niet zo. Je moet er daar meteen staan. In Duitsland is dat ook zo. Het maakt niet uit of je nou tegen Borussia Dortmund speelt, tegen FC Köln of tegen Fortuna Düsseldorf, iedere week is zwaar. Bayern München is kampioen, maar niet zonder moeite. In Nederland is Ajax in januari soms al weg.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›