Sneijder ziet sterk PSV: ''Maar in de breedte is Ajax veel sterker''

0
Sneijder ziet sterk PSV: ''Maar in de breedte is Ajax veel sterker''

Ajax werd afgelopen kampioen met een grote voorsprong kampioen. Dat gaat dit jaar anders zijn, verwacht Wesley Sneijder. De oud-voetballer is onder de indruk van de Eindhovenaren, maar vindt dat PSV een mindere bank heeft.

"PSV heeft nu al meerdere serieuze wedstrijden en Ajax alleen oefenpotjes. Dit is de derde wedstrijd voor PSV waarin het ergens om gaat. Die zijn in hun beleving, hoe ze willen staan en qua systeem, al veel verder. Dat lijkt een voordeel voor PSV. Met hun kwaliteiten zullen ze Ajax het heel erg lastig gaan maken", aldus Sneijder bij RTL7. Komende zaterdag staan de ploegen tegenover elkaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

"Ik ben benieuwd naar waar ze staan ten opzichte van Ajax. PSV staat geweldig en speelt goed. Ze zijn zeker vooruit gegaan ten opzichte van vorig seizoen. Het gaat een competitie worden, maar in de breedte is Ajax veel sterker. Als Dumfries en Ihattaren weggaan zullen ze er nog twee bij moeten halen", stelt de recordinternational van Oranje. Hij verwacht een echte wedstrijd: "Ze kunnen een prijs pakken. Dat is het mooiste wat er is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›