Onana eerlijk: ''Vijftien clubs die me transfervrij willen hebben''

0
Onana eerlijk: ''Vijftien clubs die me transfervrij willen hebben''

André Onana gaat mogelijk alsnog zijn contract verlengen bij Ajax. De zaakwaarnemer van de doelman gaat binnenkort met de club in gesprek over diens aflopende contract.

"In 2019 heb ik mijn contract tot de zomer van 2022 verlengd en na de halve finale van de Champions League heb ik gezegd open te staan voor een nog langere verbintenis", begint Onana bij De Telegraaf. "Edwin van der Sar en Marc Overmars besloten daar niet op in te gaan, omdat het die transferperiode of de zomer daarna tijd voor me zou zijn om een nieuwe stap te maken."

Eerder ketsten gesprekken met Ajax af. "Mijn zaakwaarnemer Albert Botines heeft vervolgens zes of zeven gesprekken gevoerd en voor zijn gevoel waren we dicht bij een akkoord. Maar op een gegeven moment was het voor Ajax take it or leave it. De club heeft de stekker eruit getrokken. Zoek maar op internet op: wij stonden open voor verdere gesprekken. Sindsdien hebben we niets meer van Ajax gehoord."

Onana staat open voor een nieuw contract. "Er zijn vijftien clubs die me in de zomer van 2022 transfervrij willen hebben. Geruchten dat ik al een akkoord heb met een andere club, kloppen niet. Het is toch logisch dat ik eerst Ajax de kans bied om het gesprek aan te gaan? Binnenkort komt Albert Botines naar Amsterdam en dan hoor ik het wel. Ik wil me alleen op mijn terugkeer focussen. Maar alles is mogelijk. Laten Ajax en mijn agent snel om tafel gaan en kijken wat er gebeurt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›