PSV'er op zijn hoede voor smaakmaker Antony: ''Geweldige speler''

0
PSV'er op zijn hoede voor smaakmaker Antony: ''Geweldige speler''

Philipp Max staat zondagmiddag tegenover Antony, een van de spelers die uitstekend in vorm is bij Ajax. De vleugelverdediger van PSV is echter niet zenuwachtig.

"Antony is een geweldige speler. Hij was super bij de Spelen in Tokio en heeft zijn debuut voor Brazilië gemaakt. Hij voert in hoog tempo prachtige bewegingen uit. Tegen zulke spelers kun je het niet alleen opnemen. Iemand met zoveel individuele klasse moet je als ploeg bespelen", vertelt de verdediger lovend in gesprek met De Telegraaf.

Waar Ajax een voetbalshow op de mat legde tegen Borussia Dortmund (4-0), verloor PSV nipt van AS Monaco (1-2). Desondanks is er ook bij de Eindhovenaren vertrouwen. De laatste drie wedstrijden tegen de Amsterdammers werden namelijk niet verloren. "Dat je al een paar keer tegen Ajax gespeeld hebt, maakt het beslist niet makkelijker. Je weet nu alleen wat er gaat komen en wordt niet meer zo gauw verrast."

Max ziet kansen tegen de ploeg van Erik ten Hag. Dat heeft alles met de spelopvatting van beide ploegen te maken. "Pressing en snel omschakelen. Dat is onze grote kwaliteit. Als de tegenstander meevoetbalt, komen we in onze kracht te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›