Ten Hag complimenteus: ''Pasveer sleepte ons er doorheen''

0
Ten Hag complimenteus: ''Pasveer sleepte ons er doorheen''

Erik ten Hag is niet euforisch na de 5-0 zege van Ajax op PSV. De trainer van Ajax beseft namelijk dat Remko Pasveer zijn team er in de beginfase doorheen heeft gesleept.

"We moesten ons echt in de wedstrijd knokken. Het is goed voor onze ploeg om dat een keer mee te maken, om te overleven. Een aantal zat totaal niet in de wedstrijd. Remko Pasveer sleepte ons er doorheen. Na de geweldige goal van Berghuis werd het makkelijker. Bij de 1-0 geloofde PSV er nog in, na de 2-0 was het klaar", zegt Ten Hag tegen ESPN.

Steven Berghuis was opnieuw een van de sterkste Ajacieden. "Ik ben heel blij met wat hij laat zien, heb ook nu weer erg van hem genoten. Wat hij doet is bijna allemaal raak. Hij is balvast, maakt steeds de juiste keuzes, de juiste spelverplaatsingen, een schitterende goal.. Hij speelt geweldig, dat is fantastisch om te zien."

Ten Hag is ook lovend over Sebastien Haller. "Hij heeft het waargemaakt. Mentaal is hij ijzersterk. Het is zo lastig om tegen hem te spelen, hij heeft meer techniek dan men denkt. Het is een echte finisher."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›