Tadic stelt nieuw doel: ''Deze club vraagt altijd meer en meer''

0
Tadic stelt nieuw doel: ''Deze club vraagt altijd meer en meer''

Dusan Tadic maakte zondag tegen PSV zijn honderdste Eredivisiegoal. De aanvoerder van Ajax is blij dat hij een groot aandeel had in de zege op de directe concurrent.

"Mijn dag was goed. Het is fijn om te winnen. Het begin was lastig, PSV had wat schoten. We waren wat aan het zoeken, dat gebeurde ook tegen Borussia Dortmund. In de eerste tien minuten waren we wat in de war. We moeten praten en erachter komen waarom dat zo is, maar na de 1-0 was het een stuk gemakkelijker", begint Tadic bij ESPN.

Zijn honderdste goal in de Eredivisie doet Tadic weinig. "Het maakt niet uit. Je kunt dingen nooit forceren in het leven. Dingen gebeuren op natuurlijke wijze en het belangrijkste is dat Ajax wedstrijden wint. En dat de mensen genieten."

Zijn volgende doel? Mateja Kezman uit de boeken schieten als meest scorende Serviër in de Eredivisie. Hij maakte er 105. "Hij was een geweldige doelpuntenmaker, maar dat is niet mijn doel. Mijn doel is dat Ajax pak schaal every year. Wij moeten dit jaar weer de schaal pakken. Dat is onze verplichting."

Tadic wil het nog niet hebben over een eventueel kampioenschap. "Je moet altijd scherp zijn en honderd procent geven. Deze club vraagt altijd meer en meer. Men is nooit tevreden. Dat is het mooie aan deze club. We zijn blij, maar we zijn hongerig en willen altijd meer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›