Schmidt gefileerd: ''Bij Ajax hopen ze dat hij snel bijtekent''

0
Schmidt gefileerd: ''Bij Ajax hopen ze dat hij snel bijtekent''

Roger Schmidt krijgt de nodige kritiek te verwerken na de 5-0 nederlaag in Amsterdam. PSV wilde verlengen met de oefenmeester. Valentijn Driessen stelt dat er in de Johan Cruijff ArenA gejuicht wordt als dat gaat gebeuren.

"Bij Ajax gaat inmiddels met een knipoog de ronde dat Schmidt de beste trainer is die Ajax ooit heeft gehad. Ze hopen dat hij snel bijtekent. Een sterker signaal om een gezamenlijke toekomst met Schmidt nog eens tegen het licht te houden, is nauwelijks denkbaar voor de clubleiding van PSV. Na wat hulpeloos gespartel werd PSV als een speelbal door de Johan Cruijff ArenA getikt. Door een Ajax op halve kracht", stelt de journalist van De Telegraaf.

Driessen is duidelijk niet onder de indruk van de oefenmeester. Zijn wissels zorgen al sinds zijn komst voor verbazing en ook zijn uitspraken rondom de wedstrijden doen soms de wenkbrauwen fronsen. "Iemand intern bij PSV zal langzamerhand toch door het zogenaamd goed functioneren van trainer-coach Roger Schmidt heen prikken?"

De journalist vervolgt: "Of laten ze zich zand in de ogen strooien en wijten ze de oorwassing bij Ajax aan de afwezigheid van sterspeler Cody Gakpo en buitenspeler Noni Madueke? Of dat de Ajacieden zich vier dagen op de topper konden concentreren en de PSV'ers slechts twee? Zelfs een flard van ontwikkeling of enig perspectief ontbreekt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›