Gravenberch krijgt kritiek van Ten Hag: ''Het is wel de eis''

0
Gravenberch krijgt kritiek van Ten Hag: ''Het is wel de eis''

Erik ten Hag heeft zich kritisch uitgelaten over Ryan Gravenberch naar aanleiding van zijn optreden zondag tegen PSV. Hoewel de Amsterdammers met 5-0 wonnen, waren de Eindhovenaren vooral in de eerste helft meerdere keren gevaarlijk.

"De eerste kans van PSV ontstond na een slordig moment van Ryan. Dat zijn stappen die hij nog moet zetten, maar dat is op zijn leeftijd ook normaal. Alleen het is wel de eis", stelt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. "Willen we succesvol zijn, dan zal Ryan die stappen heel snel moeten maken. Hij mag daar die bal niet verliezen. Uiteindelijk groeit hij in de wedstrijd, maar hij moet direct aan staan. Daar moet hij aan gaan werken."

PSV begon sterk in de Johan Cruijff ArenA constateerde Ten Hag na afloop van het duel. "Het is wel eens goed voor mijn ploeg om te beleven dat het er in de beginfase niet goed uitzag. Een aantal spelers zat niet gelijk in de wedstrijd, was heel slordig aan de bal en maakte verkeerde keuzes. We moesten overleven. En dat deden we."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›