Geen twijfel meer bij analisten: Ajax ook dit seizoen kampioen

0
Geen twijfel meer bij analisten: Ajax ook dit seizoen kampioen

De competitie is nog geen tien wedstrijden onderweg, maar de kampioen is al bekend. Dat stellen Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal. Ajax is simpelweg te sterk.

"Het is een beetje zonde dat er eigenlijk geen competitie is. Ajax is een beetje het Bayern München van Nederland", concludeert Van der Vaart in het praatprogramma. Over de vraag of de titelrace een gelopen koers is, hoeft collega Van Hooijdonk niet lang na te denken. "Wat mij betreft wel. Het is heel vroeg, maar ik zie niet in hoe dit Ajax nog punten kan gaan verspelen."

Ibrahim Afellay stelt dat Ajax alleen zichzelf als tegenstander heeft. "Het verschil is zo groot. Ik vond Ajax vandaag nog niet eens zo goed spelen, om maar aan te geven hoe groot het krachtsverschil is", doelt hij op de 5-0 overwinning van de Amsterdammers. "Na de 2-0 zie je wat er gebeurt als Ajax gaat aanzetten. Je krijgt bijna medelijden. Als je ook ziet wat PSV daartegenover zet, los van de eerste twintig minuten, is dat wel heel erg pover."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›