Pasveer krijgt de complimenten: ''Een geschikte Ajax-doelman''

0
Pasveer krijgt de complimenten: ''Een geschikte Ajax-doelman''

Remko Pasveer kreeg de nodige kritiek als doelman van Ajax, maar de afgelopen drie wedstrijden heeft hij zich van zijn beste kant laten zien. Johan Inan is te spreken over de keeper.

"Hij heeft de afgelopen dagen bewezen een geschikte Ajax-doelman te zijn. Het hoofdpijndossier onder de lat lijkt hiermee ook wel opgelost. Het enige wat nu nog roet in het eten kan gooien, is als hij geblesseerd raakt. Wat ga je dan doen? Maarten Stekelenburg ben je al kwijt en als hij geblesseerd raakt of Jay Gorter valt zelfs weg, dan ben je misschien wel genoodzaakt om Onana van stal te halen", aldus de journalist.

In de AD Voetbalpodcast is Inan duidelijk: hij zou Pasveer het vertrouwen geven nu hij zich heeft bewezen tegen Borussia Dortmund en PSV. "Ook omdat hij tijd nodig had, want je hebt een x-aantal wedstrijden nodig om erachter te komen hoe je moet uitkomen, hoe de verdedigers de bal het liefste ontvangen, waar je begint met opbouwen. Je merkt nu ook wel dat ze steeds meer aan elkaar gewend zijn. Inmiddels zien ze hem als een goede doelman."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›