Ajax maakt indruk op PSV-iconen: ''Compleet overklast, dramatisch''

0
Ajax maakt indruk op PSV-iconen: ''Compleet overklast, dramatisch''

De 5-0 nederlaag van PSV bij Ajax is hard aangekomen bij de clubiconen René en Willy van de Kerkhof. Ze zagen dat de Amsterdammers oppermachtig waren in de Johan Cruijff ArenA.

"Ik dacht dat we een heerlijke wedstrijd zouden zien. Die heb ik ook gezien, maar slechts van een kant", stelt Willy kritisch bij Omroep Brabant. "Mentaal, tactisch, technisch en collectief is PSV compleet overklast door Ajax. We hadden niets in te brengen, afgezien van de eerste vijftien tot twintig minuten. Tot mijn verwondering schoten we in de tweede helft niet een keer op goal, we hebben niet een kans gehad. Dramatisch."

Zijn broer stelt dat 'de top en subtop ver van elkaar afliggen'. "Ajax is gewoon top en PSV moet nu proberen de tweede plaats vast te houden. De eerste plaats zal het echt niet gaan worden, dit voetbalseizoen. PSV werd genadeloos afgestraft, was machteloos. De toppers waren niet aanwezig. Mario Götze was onder de maat, net zoals André Ramalho en Marco van Ginkel. Dit is de grootste nederlaag voor PSV sinds 1964, las ik. Ik vind het een schande."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›