Tagliafico imponeert: ''Ten Hag weet dat hij op hem kan terugvallen''

0
Tagliafico imponeert: ''Ten Hag weet dat hij op hem kan terugvallen''

Nicolas Tagliafico is zijn basisplaats bij Ajax kwijtgeraakt aan Daley Blind. Freek Jansen weet echter dat de Argentijn niet verzaakt en er alles aan doet om het beste voor zichzelf en Ajax te halen.

"Hij is een voorbeeldige prof. Je ziet hem op trainingen écht het voortouw nemen. Je hoort alleen maar positieve verhalen. Ten Hag weet dat hij op hem kan terugvallen, maar aan de andere kant: we zitten nu in eind november en de afgelopen maanden heeft hij weinig minuten gemaakt", begint Jansen bij Voetbal International. "'Uiteindelijk zal Tagliafico zichzelf ook wel willen laten zien woensdagavond."

De verwachting is dat Tagliafico in de basis begint bij Ajax. "Ten Hag geeft geen cadeautjes en geeft alleen spelers de kans die zich ook dagelijks goed manifesteren op trainingen en er niet met de pet naar gooien", vervolgt Jansen. "Ook op dat vlak wordt het interessant om te zien wie speelminuten krijgt, want hij zegt altijd dat je speelminuten verdient en niet krijgt."

Tagliafico is sinds zijn komst vaste basisspeler geweest bij Ajax. Dit seizoen kwam daar verandering in. "Tagliafico heeft de afgelopen jaren alles gespeeld. Hij was gewoon echt dé linksback en daar kwam Ten Hag niet aan. Er is natuurlijk veel gebeurd. Hij zat op een transfer te azen, afgelopen zomer probeerde hij het en ging het allemaal niet door."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›