Tagliafico maakt indruk: ''Hij zal geduld moeten blijven houden''

0
Tagliafico maakt indruk: ''Hij zal geduld moeten blijven houden''

Freek Jansen vond Nicolas Tagliafico woensdag een goede indruk maken tegen Besiktas. De Ajax-watcher ziet echter weinig kansen om een vaste basisplaats te veroveren voor de international van Argentinië.

"De Argentijn speelde een prima wedstrijd in Istanbul en liet zien dat hij er staat op de momenten dat Ajax hem nodig heeft. Van alle spelers die de kans kregen in Istanbul maakte Tagliafico de meeste indruk. Alleen door de concurrentie van Blind en Martínez, zal dit op korte termijn niet uitbetaald worden met een basisplek. Tagliafico zal geduld moeten blijven houden", begint Jansen bij Voetbal International.

André Onana maakte volgens Jansen een prima indruk. "De doelman voorkwam vlak voor rust een grotere achterstand en hield Ajax daarmee in de wedstrijd. In de tweede helft had Onana weinig meer te doen, maar de keeper kan terugkijken op een goede rentree onder de lat bij Ajax."

Ook Perr Schuurs groeide in de wedstrijd. "Tegen Besiktas had de centrale verdediger aanvankelijk nog moeite om zich aan het niveau van de ploeg op te trekken, maar gedurende de wedstrijd maakte Schuurs steeds meer een stabiele indruk. Ook voor hem geldt dat hij voorlopig nog vooral geduld moet hebben. Zolang Timber fit is, zal hij de voorkeur krijgen als rechter centrale verdediger."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›