Homepage » Historie & oud-spelers » ''Ik heb een fantastische tijd gehad, het was een droom om voor Ajax te spelen''

''Ik heb een fantastische tijd gehad, het was een droom om voor Ajax te spelen''

( 0 reacties)
''Ik heb een fantastische tijd gehad, het was een droom om voor Ajax te spelen''

Danny Hoesen stond van medio 2012 tot de zomer van 2014 onder contract bij Ajax en ondanks dat hij uiteindelijk niet kon doorbreken in Amsterdam. De aanvaller kwam tot vier goals in 32 competitieduels, maar Hoesen is blij dat hij voor Ajax heeft gespeeld.

"Ik heb een fantastische tijd gehad bij Ajax. Het was een droom om voor Ajax te spelen. Ik had het geluk dat ik met een paar geweldige spelers mocht spelen", vertelde Hoesen tegen World Football Index. Hoesen speelde in het seizoen voordat hij naar Ajax vertrok voor Fortuna Sittard, waarvoor hij dertien keer scoorde in 33 Jupiler League-duels.

"Voordat ik bij Ajax kwam speelde ik bij Fortuna Sittard in de eerste divisie, dus het was een grote stap vooruit voor mij en ik moest veel leren aan het begin. Ik heb echter van elke seconde bij Ajax genoten", vervolgde de oud-speler van Fulham, HJK Helsinki, PAOK Saloniki en FC Groningen.

"Mijn hoogtepunten waren het winnen van twee Eredivisie-titels (2013 en 2014, red.) en het scoren van het winnende doelpunt in de Champions League tegen FC Barcelona (2-1 tijdens een duel eind november 2013, red.) in Amsterdam, wat fantastisch was", aldus de spits van het Amerikaanse San Jose Earthquakes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›