Homepage » Historie & oud-spelers » Van der Vaart grapt: ''Trainer worden met De Jong en Sneijder als assistent''

Van der Vaart grapt: ''Trainer worden met De Jong en Sneijder als assistent''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
Van der Vaart grapt: ''Trainer worden met De Jong en Sneijder als assistent''

Rafael van der Vaart vindt het jammer dat veel talentvolle spelers uit Nederland vroeg naar het buitenland gaan. De routinier is optimistisch over de toekomst, maar ziet ook een groot probleem. 

"Er komt weer wat aan waarvan je denkt: ja, dit kan wat worden. Dan kom je meteen aan bij het volgende punt, want het kan wat worden betekent niet dat je na drie, vier goede wedstrijden al naar de grootste clubs in het buitenland wil", zegt Van der Vaart tegen Ajax TV.

Zelf liet hij een droomtransfer lopen. "Toen ik negentien was wilde Liverpool me hebben. Die wilde ik echt niet spreken. Ik wist toch al dat ik niet ging. Ik wilde gewoon bij Ajax blijven. Tegenwoordig willen ze allemaal meteen weg. Dat vind ik gewoon jammer. Misschien ligt het aan de tijd waar we nu in leven, maar ik denk niet dat het goed is."

Van der Vaart heeft geen lange carrière meer in het vooruitzicht en moet gaan denken aan toekomstplannen. "Ik denk wel dat ik graag trainer wil worden. Nigel de Jong en Wesley Sneijder mijn assistenten? Je moet toch iemand hebben die de pionnetjes neerzet, toch? Die samenstelling kan ik me wel voorstellen. Ik weet alleen niet of we veel punten zullen halen", lacht de middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!