Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Kluivert gretig: ''Is mijn doel om dit seizoen een vaste waarde te worden''

( 0 reacties)
Kluivert gretig: ''Is mijn doel om dit seizoen een vaste waarde te worden''

Justin Kluivert moet het bij AS Roma vooralsnog doen met invalbeurten. De van Ajax overgekomen vleugelaanvaller is desondanks tevreden over zijn eerste maanden in de Italiaanse hoofdstad.

"Op de training van Ajax vielen in de partijen vaak zes doelpunten tussen de teams, hier zijn dat er misschien twee. Iedereen wil winnen en is aan elkaar gewaagd", zegt Kluivert, geciteerd door Forza Roma. "Het is mijn doel om dit seizoen een vaste waarde te worden."

Het gaat volgens Kluivert al boven verwachting. "Ik had niet verwacht dat ik nu al alles zou spelen. Ik leer veel en probeer mij zo goed mogelijk aan te passen aan de manier van spelen. Ik voel mij op dit moment geen eerste, maar ook geen tweede keus. Maar ik heb al gemerkt dat ik hier als speler completer word. Er was veel talent bij Ajax, maar hier is meer ervaring en worden andere dingen gevraagd in het veld. Ik werk hard en denk dat ik een betere speler word. Ik zal zeker succesvol zijn"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›