Homepage » Historie & oud-spelers » ''Heb nooit een aanbieding van Ajax gekregen, daar snap ik nog steeds niets van''

''Heb nooit een aanbieding van Ajax gekregen, daar snap ik nog steeds niets van''

( 0 reacties)
''Heb nooit een aanbieding van Ajax gekregen, daar snap ik nog steeds niets van''

Javairo Dilrosun maakt dit seizoen furore in de Duitse Bundesliga. De voormalig jeugdspeler van Ajax is een revelatie bij het sterk presterende Hertha BSC. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Manchester City naar de Duitse club.

Dilrosun gold bij Ajax als een van de grootste talenten van zijn lichting met onder anderen Carel Eiting, Donny van de Beek, Pablo Rosario en Timothy Fosu-Mensah. De Amsterdamse club bood hem echter geen contract aan.

"Ik heb nooit een aanbieding van Ajax gekregen, daar snap ik nog steeds niets van", reageert Dilrosun in gesprek met Voetbal International. Saïd Ouaali, inmiddels hoofd opleidingen bij Ajax, had de twintigjarige aanvaller onder zijn hoede bij Ajax B1. "Javairo kon écht voetballen", blikt Ouaali terug. "Hij was razendsnel en had een enorm overzicht, waardoor hij buitenom kon, maar ook naar binnen kwam of op het middenveld kon spelen."

"Maar met zijn snelheid en onvoorspelbaarheid was hij toch het best als aanvaller", vond Ouaali. "Javairo was een rustige, beschaafde en fatsoenlijke jongen. Hij zei niet veel, maar als hij op het veld stond, zag je altijd een lach op zijn gezicht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›