Kluivert over Ajax: ''In dit team wil iedereen wel spelen''

( 0 reacties)
Kluivert over Ajax: ''In dit team wil iedereen wel spelen''

Justin Kluivert maakte afgelopen zomer voor ruim zeventien miljoen euro de overstap van Ajax naar AS Roma. De vleugelaanvaller kan echter niet rekenen op een basisplaats in Italië.

Zo zat Kluivert op de tribune bij AS Roma voor de return in de achtste finales van de Champions League tegen FC Porto. Een dag eerder won Ajax bij Real Madrid. "Super mooi, dat verdiende een staande ovatie", zegt Kluivert tegenover de NOS. "Maar ik wist dat zij dit konden. Dit Ajax, met deze kwaliteiten, dat is wereldtop."

Kluivert heeft geen spijt van zijn transfer naar AS Roma. "Maar soms denk ik: daar had ik ook kunnen staan", doelt hij op Ajax. De aanvaller wist destijds echter niet dat Hakim Ziyech zou blijven en Dusan Tadic zou komen. "In dit team wil iedereen wel spelen. En als je het mij vraagt, ik ook."

Analist Youri Mulder zei onlangs al dat het voor Kluivert goed zou zijn om terug te keren naar Amsterdam, maar of dat voor hem zelf ook een optie is? "Zo, daar vraag je me wat... Alle deuren staan open, maar ik ben wel naar Rome gekomen om te slagen. Ik ben niet zo van het opgeven."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is een terugkeer van @justink_ naar Ajax een optie? “In dit team wil iedereen wel spelen, maar ik ben naar Rome gekomen om te slagen.” ???? #kluivert #ajax #asroma #voetbal #nossport

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›