Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

''Ik heb maar even bij Ajax gespeeld, maar ik heb enorm veel geleerd''

( 0 reacties)
''Ik heb maar even bij Ajax gespeeld, maar ik heb enorm veel geleerd''

Davidson Sanchez is trots op zijn verleden bij Ajax. De mandekker kon kiezen uit een transfer naar FC Barcelona of de kampioen van Nederland en vertrok naar Amsterdam.

"Dat was een moeilijke overweging, maar je moet je hart volgen", aldus Sanchez tegenover het Algemeen Dagblad over de interesse van Barcelona. "Ik liet me niet verblinden door het feit dat een grote club als Barcelona me wilde hebben. Je moet ook denken aan je kansen om te spelen. Uiteindelijk heb ik in Nederland een mooi seizoen gehad."

Sanchez heeft dit seizoen genoten van Ajax in de Champions League. "In het begin had niemand hoge verwachtingen van Ajax, maar daar hadden de spelers geen boodschap aan. Ze voetbalden gewoon. Ajax denkt niet te veel aan de tegenstanders en probeert volgens hun eigen filosofie te spelen. Daar kan elk team een voorbeeld aan nemen. Ze hebben de resultaten die ze behaald hebben helemaal zelf verdiend."

De Colombiaan genoot ook van Matthijs de Ligt, toen hij stel samen een duo vormde. "Mijn vriend in het centrum. Het is belangrijk om ook naast het veld plezier te maken, en dat deden we. Bij de uitwedstrijd was ik helaas geblesseerd, maar het was fijn om terug te zijn in de Johan Cruijff Arena. Ik heb maar tien maanden bij Ajax gespeeld, maar ik heb er enorm veel geleerd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›