Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

El Azzouzi herenigd met Ajax-bekende: ''Hij heeft me overtuigd''

( 0 reacties)
El Azzouzi herenigd met Ajax-bekende: ''Hij heeft me overtuigd''

Zakaria El Azzouzi heeft een nieuwe club gevonden. De oud-speler van Ajax verkast naar FC Volendam, waar hij wordt herenigd met Wim Jonk, met wie hij eerder samenwerkte bij Ajax. Azzouzi komt transfervrij over van FC Emmen.

"Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging. De trainer heeft me overtuigd en dit is de juiste plek in deze fase van mijn carrière om me goed verder te kunnen ontwikkelen", zegt El Azzouzi op de clubsite van Volendam.

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is verheugd met de komst van El Azzouzi. "Wij kennen Zakaria natuurlijk al langer en weten wat hij in zijn mars heeft. Hij is een technisch vaardige en creatieve speler met scorend vermogen, die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Zakaria had ook in kunnen gaan op de aanbiedingen van Eredivisie-clubs, maar kiest nu bewust voor zijn ontwikkeling in een omgeving en speelstijl die hem op het lijf geschreven is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›