OFFICIEEL | Bazoer keert terug in Eredivisie en tekent bij Vitesse

( 0 reacties)
OFFICIEEL | Bazoer keert terug in Eredivisie en tekent bij Vitesse

Riechedly Bazoer is na vandaag een speler van Vitesse. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De oud-Ajacied komt over van VFL Wolfsburg en heeft in Arnhem een driejarig contract ondertekend.

Vitesse heeft voor Bazoer een transfersom moeten betalen, aangezien de middenvelder in Duitsland nog over een tweejarig contract beschikte. Met hoeveel geld er bij de overgang van Bazoer gemoeid is, is niet duidelijk. Mogelijk gaat het om enkele miljoenen. 

Op de website van Vitesse prijst Bazoer zich gelukkig met zijn overstap naar Arnhem. “Vitesse is een ploeg die mij bij past. De ambities spreken mij aan en daar wil ik aan bijdragen. Ik wil zo snel mogelijk belangrijk worden de ploeg en alles uit mezelf halen wat ik in mij heb. Ik ben namelijk nog jong en in de bloei van mijn carrière."

Ook technisch directeur Mo Allach is enthousiast.  "We zien de komst van Riechedly als een buitenkans. Hij beschikt over veel kwaliteiten. Dat heeft hij in het verleden laten zien. Je wordt niet zo maar Talent van het Jaar bij een club als Ajax. Hij is een sterke en dynamische middenvelder. We hopen dat de potentie van Riechedly bij Vitesse weer volop tot uiting komt."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›