Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

''We moeten ons er niet achter verschuilen: dit mag niet meer misgaan''

( 0 reacties)
''We moeten ons er niet achter verschuilen: dit mag niet meer misgaan''

Frenkie de Jong weet het zeker na de overwinning tegen Duitsland: Nederland gaat zich plaatsen voor Euro 2020. Oranje won in Hamburg met 2-4 van de Duitsers.

"Dit was een belangrijke stap naar het EK, omdat we na de 2-3 in Amsterdam nu ook een beter onderling resultaat hebben dan Duitsland", vertelt De Jong aan De Telegraaf. "We moeten ons er niet achter verschuilen: dit mag niet meer misgaan."

De Jong kreeg geel nadat hij protesteerde na de zeer ongelukkige handsbal van Matthijs de Ligt, waarvoor Duitsland een strafschop kreeg. "Ik vond het echt totaal geen strafschop. De bal viel op de hand van Matthijs, terwijl hij die bal totaal niet zag. En die bal kon er vanaf daar ook nooit in, dus dan is het voor mijn geen penalty."

"Ik wist dat ik geel zou krijgen, want ik bleef maar doorgaan, want ik wilde mijn frustratie even kwijt. Daar had ik geel voor over", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›