Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Feyenoorder vergeleken met oud-Ajacied: ''Kijk maar naar Magallan''

( 0 reacties)
Feyenoorder vergeleken met oud-Ajacied: ''Kijk maar naar Magallan''

Marcos Senesi werd deze zomer voor zeven miljoen euro gehaald door Feyenoord, maar hij speelt nooit. De verdediger doet denken aan Lisandro Magallán.

De verdediger mocht tegen FC Emmen invallen, maar toen maakte hij geen goede indruk. Sindsdien heeft de mandekker geen minuut meer mogen spelen. Eric Botteghin en Edgar Ié vormen de defensie bij Feyenoord en dat vindt Van Halst onbegrijpelijk. "Dat is toch ongelofelijk. Een aankoop van zeven miljoen euro die blijkbaar minder is dan Botteghin? Hoe kan dat? Dat is me echt een raadsel."

Youri Mulder was gisteravond ook tafelgast bij het programma Rondo op Ziggo Sport. Hij merkt dat het niet de eerste keer is dat een Zuid-Amerikaan niet aan de torenhoge verwachtingen kan voldoen. ''Soms valt het wel eens tegen wat je uit die regionen haalt. Kijk maar naar Magallan, bij Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›