Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Dolberg: ''Bij Ajax kon je heel matig spelen en 3-0 winnen''

( 0 reacties)
Dolberg: ''Bij Ajax kon je heel matig spelen en 3-0 winnen''

Kasper Dolberg vertrok deze zomer van Ajax naar het Franse Nice en maakt daar veel indruk. In de maand september werd hij door de supporters zelfs verkozen tot speler van de maand. Hij is volledig op zijn plek in Frankrijk.

"Nice is een mooie stad om in te wonen. Het zou nog een mooie tijd kunnen worden hier", zegt Dolberg in gesprek met het Deense Bold. "Ik spreek nog geen Frans, maar de mensen hier kunnen wel Engels spreken, als je een beetje aandringt."

Dolberg merkt dat er wel een groot verschil zit tussen de Ligue 1 en de Eredivisie. "Dat verschil zie je duidelijk. Mijn medespelers en tegenstanders zijn atletischer, sneller en sterker. Bij Ajax kon je heel matig spelen en alsnog met 3-0 winnen. Dat kun je je hier niet veroorloven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›