Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

''Als er weer Champions League is kijk ik het liefst naar Ajax''

( 0 reacties)
''Als er weer Champions League is kijk ik het liefst naar Ajax''

Hertha BSC-aanvaller Javairo Dilrosun blinkt de laatste weken uit de Bundesliga. De vleugelaanvaller verliet Ajax in 2014 voor de jeugd van Manchester City, maar volgt zijn oude club nog op de voet.

"Ik vind het heel leuk om naar Ajax te kijken. Ze doen het heel goed, ook in de Champions League. Als er weer Champions League is kijk ik het liefst naar Ajax", zegt Dilrosun in gesprek met Veronica Inside. "Ze spelen mooi en verzorgd voetbal. Ze doen het goed."

Dilrosun heeft wel eens contact met spelers van Ajax. Hij onderhoudt een goede band met Donny van de Beek. "Het meeste heb ik contact met hem eigenlijk. Ze doen het heel goed. Hij doet het zelf ook heel goed. Ik ben blij voor ze", aldus Dilrosun, die niet bezig is met een terugkeer naar Ajax. "Nog niet. Daar denk ik nog niet over na, haha. Ik ben heel blij bij Hertha."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›