Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

El Ghazi: ''Ik wilde niet weg bij Ajax, maar er was geen andere keuze''

( 0 reacties)
El Ghazi: ''Ik wilde niet weg bij Ajax, maar er was geen andere keuze''

Anwar El Ghazi maakte in het seizoen 2016/2017 de overstap van Ajax naar LOSC Lille. Drie jaar later vertelt de oud-Ajacied dat hij destijds helemaal niet wegwilde bij Ajax, maar dat met Peter Bosz aan het roer blijven geen optie was. 

"Ik wilde niet weg bij Ajax, maar er was eigenlijk geen andere keus, door bepaalde dingen die gebeurd waren", blikt El Ghazi terug bij Goedemorgen Eredivisie. De aanvaller was in conflict geraakt met Peter Bosz en teruggezet naar Jong Ajax. "Ik heb gesproken met Marc Overmars, mijn zaakwaarnemer en iedereen die erover ging. Toen heb ik helaas de keuze moeten maken om weg te gaan."

"Zowel Ajax als mijn zaakwaarnemer zei dat het verstandiger was om verder te gaan. Ze zeiden dat de toekomst niet rooskleurig zou zijn bij Ajax", vervolgt El Ghazi, die zichzelf ook het nodige kwalijk neemt in de situatie van destijds. "Ik ben ook maar een mens en ik maak ook fouten, zeker als jonge jongen. Als ik het veld in stapte, was ik heel anders, alsof ik in een heel andere wereld kwam."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›