''Of ik een tovenaar als Harry Potter ben? Was dat maar zo''

0
''Of ik een tovenaar als Harry Potter ben? Was dat maar zo''

John van 't Schip heeft zijn eerste overwinning als bondscoach van Griekenland binnen. De oud-trainer van Ajax zegevierde dinsdagavond met de Grieken tegen Bosnië en Herzegovina (2-1).

Van 't Schip werd eind juli aangesteld als bondscoach van Griekenland en kende een moeizame start. De voormalig trainer van Ajax kan deelname aan het EK vergeten, maar probeert er bij Griekenland een andere speelwijze in te slijpen. Dat leidt tot complimenten in de nationale pers.

"Of ik een tovenaar als Harry Potter ben? Was dat maar zo", tekent NU.nl op uit de mond van Van 't Schip. "Ik moet mijn ploeg een compliment maken. Niet alleen de spelers die in het veld stonden, maar de hele selectie die naar deze twee wedstrijden heeft toegewerkt."

Griekenland verloor zaterdag met 2-0 bij Italië, maar er was tevredenheid over de manier van spelen. Zeker na de zege op Bosnië en Herzegovina. "We zetten tegen Bosnië veel druk naar voren en dat is precies wat we van onze spelers vroegen. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken in de volgende wedstrijden", aldus Van 't Schip.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›