Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

Kluivert droomt van EK: ''Dat zit zeker in mijn achterhoofd''

( 0 reacties)
Kluivert droomt van EK: ''Dat zit zeker in mijn achterhoofd''

Justin Kluivert behoort al lange tijd niet meer tot de selectie van het Nederlands elftal, maar de oud-aanvaller van Ajax droomt nog altijd van deelname aan het EK van 2020.

Kluivert heeft zich deze interlandperiode bij Jong Oranje gemeld. "Ik ben blij met de eerste maanden van het seizoen", zegt de speler van AS Roma tegenover Voetbal International. "Ik zit lekker in m'n vel, zowel binnen als buiten het veld. Als het binnen het veld goed gaat, gaat het buiten het veld ook beter. Ik speel nu meer en ben beter gewend in Rome."

Kluivert droomt dan ook van een uitnodiging voor het Nederlands elftal. "Je moet het grote Oranje in je achterhoofd houden. Ze houden je altijd in de gaten", meent hij. "Ik zal er alles aan doen om mijn plekje bij Oranje te veroveren. Het EK zit zeker in mijn achterhoofd en dat is mijn doel. Het is nog ver weg dus ik heb genoeg tijd om het te laten zien. De dag dat de trainer mij oproept ben ik er om honderd procent te geven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›