De Ligt laat zich uit over ophef: ''Heb hem zelf niet gesproken''

0
De Ligt laat zich uit over ophef: ''Heb hem zelf niet gesproken''

Matthijs de Ligt heeft allesbehalve spijt van zijn keuze om voor Juventus te kiezen. De mandekker maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Turijn, maar zou volgens oud-profvoetballer Patrick Kluivert echter balen van deze transfer.

De Ligt wil het gerucht direct de wereld uitruimen. "Dat het van iemand als Patrick Kluivert komt, maakt het misschien extra geloofwaardig... Maar ik heb hem zelf niet gesproken, dus dat is een aanname, denk ik", vertelt hij in gesprek met VoetbalPrimeur.

Een moeizame start kende De Ligt wel bij zijn nieuwe club. "Je weet dat er altijd een vergrootglas op staat, als je voor zoveel geld gehaald wordt. Na mijn eerste wedstrijd tegen Napoli is dat nóg erger geworden. Maar eigenlijk maak ik elke wedstrijd een stapje extra. Ik krijg de waardering van mijn teamgenoten, de fans en alles erop en eraan. Ik ben blij hoe het loopt."

"Voordat je als jongen van Ajax naar de club komt, denk je: oh, Ronaldo, Buffon, Bonucci, Chiellini... Maar als je twee maanden met ze samenspeelt, is dat helemaal verdwenen. Dan zijn het gewoon teamgenoten en hele aardige gasten", aldus De Ligt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›