Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Jong Ajax geeft voorsprong uit handen en is koploper af Pierie getipt: ''Maar die laten ze niet gaan bij Ajax'' Mazraoui: ''Check alle statistieken, zij waren echt bang voor ons'' MATCHDAY | Koploper Jong Ajax met Brobbey in de basis tegen N.E.C.

''Had ik het mogen overdoen, dan was ik zeker langer bij Ajax gebleven''

( 0 reacties)
''Had ik het mogen overdoen, dan was ik zeker langer bij Ajax gebleven''

In gesprek met De Telegraaf geeft Anwar El Ghazi aan dat hij afgelopen jaar heeft genoten van Ajax. De aanvaller speelt in het buitenland, maar volgt zijn oude club nog altijd op de voet.

''Het leek door de fantastische prestaties in de Champions League in heel Nederland over niets anders te gaan dan over Ajax. Ik heb bij Ajax heel mooie tijden beleefd, maar het waren helaas niet de momenten die ze nu doormaken. Als je het shirt eenmaal hebt aangehad, blijf je altijd supporter. Ik heb op de Ajax-dinsdagavonden en -woensdagen zitten juichen en schreeuwen voor mijn tv'', erkent de buitenspeler van Aston Villa.

De aanvaller baalt er wel van dat hij de glorietijden nu meemaakt als supporter in plaats van als speler. ''Had ik het mogen overdoen, dan was ik zeker langer bij Ajax gebleven. Maar achteraf is het makkelijk. Dan had ik ook geweten dat Peter Bosz, met wie ik een aanvaring had, snel naar een andere club was gegaan. Ik had echter geen glazen bol.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›