Dijks over avontuurtje: ''Dat gaat niet Mitch, ik heb een hernia''

0
Dijks over avontuurtje: ''Dat gaat niet Mitch, ik heb een hernia''

Mitchell Dijks had over aandacht van de vrouwen niet te klagen in zijn tijd bij Ajax. De verdediger, die inmiddels actief is bij Bologna, werd ook nog één seizoen verhuurd aan SC Heerenveen. Ook in Friesland kwam Dijks aan zijn trekken.

"Ik kwam bij SC Heerenveen en op een gegeven moment kreeg ik op Facebook een bericht", verklapt Dijks in het programma Bij Andy in de auto. "Ik kan de naam niet zeggen, maar het begon met Hennie. Dat zegt al genoeg. Ze woonde twintig minuten van Heerenveen vandaan. Ze was al wat ouder, iets van 39 en ik was 19. Ik dacht al bij mezelf: Gaan we weer vervallen in dat Ajax-gebeuren..."

"Maar ze had geen kinderen en was alleen", vervolgt de verdediger. "In die tijd had ik veel meiden, dus wat moet je dan? Dus ik vroeg: Wat wil je nou? Kreeg ik opeens een naaktfoto. Dat zag er wel oké uit en ze vroeg of ik langs wilde komen. Dus ik kwam daar en we gingen eigenlijk meteen naar boven. We begonnen met voorspel en voor 39 zag ze er best goed uit."

Daarna ging hij snel verder, maar het slaapkameravontuur liep niet helemaal zo als gepland. "Toen zei ze: Dat gaat niet Mitch, ik heb een hernia. Dus hij was gelijk slap", aldus Dijks, die in onderstaande video in geuren en kleuren vertelt over het moment. "Ik dacht bij mezelf, dit moet ik wel even vertellen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›