Schreuder en Bosz leveren salaris in tijdens coronacrisis

0
Schreuder en Bosz leveren salaris in tijdens coronacrisis

Alfred Schreuder heeft een mooi gebaar gedaan tijdens de coronacrisis. De voormalig assistent van Ajax ziet voorlopig af van zijn salaris bij TSG 1899 Hoffenheim.

Woensdagmiddag maakt de club uit de Bundesliga bekend dat de directie, spelers en de technische staf voorlopig afzien van hun salaris. Aanvoerder Benjamin Hübner licht het besluit van Hoffenheim toe. Volgens de captain hebben de spelers de afgelopen jaren van een aantal privileges genoten vanwege de sportieve successen.

"Nu is het tijd om iets terug te geven", laat Hübner weten op de clubwebsite. Hoffenheim richtte eerder al een hulpfonds af. Schreuder is sinds dit seizoen hoofdtrainer bij de club uit de Bundesliga. Voorlopig licht het voetbal in Duitsland stil tot 30 april.

Ook voormalig Ajax-trainer Peter Bosz, die momenteel werkzaam is bij Bayer Leverkusen, levert in. "Het team ziet af van een deel van het salaris om de club in deze crisis te helpen", zegt technisch directeur Rudi Völler. "De staf, het management en de directie doen hier uiteraard ook aan mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›