''Hij heeft alleen niet alles uit zijn carrière kunnen halen''

0
''Hij heeft alleen niet alles uit zijn carrière kunnen halen''

In een voetbalcarrière moeten veel keuzes gemaakt worden. Soms maak je de goede, soms de verkeerde en soms had je een betere kunnen maken. Zo blikt Gregory van der Wiel ook terug op zijn carrière.

"Met de kennis van nu denk ik nog wel eens dat ik meer uit mijn carrière had kunnen halen. Maar dingen lopen zoals ze lopen, je maakt bepaalde keuzes en daaruit ontstaan dan kansen", geeft Van der Wiel aan op de website van Ajax. "Een voorbeeld: ik maakte een keuze door bij Ajax te blijven, terwijl ik voor een recordbedrag naar het Bayern München van Van Gaal kon. Ik was een eigenwijze jongen en heb het toen niet gedaan. Nu denk ik nog wel eens: was je gek ofzo?"

Dat hij niet alles uit zijn carrière heeft gehaald, ziet hij ook bij een andere, voormalig Ajacied: Urby Emanuelson. "Wij leken qua speelstijl wel op elkaar. Niet te hard, allebei voetballend ingestelde backs en technisch sterk", zegt hij. "Zijn stijl vond ik heel mooi en erg goed.”

"Urby heeft alleen misschien, net als mij, net niet alles uit zijn carrière weten te halen. Er zat ook meer voor hem in", aldus Van der Wiel. "Je maakt bepaalde keuzes en kiest voor een traject. Het kan soms anders lopen en uitpakken dan je van tevoren had gehoopt."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›