''Had niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd''

0
''Had niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd''

Wesley Sneijder moest na zijn overgang naar Real Madrid erg wennen aan zijn nieuwe leven. De oud-voetballer ontdekte in de Spaanse hoofdstad het uitgaansleven en dit was niet bevorderlijk voor zijn prestaties op het veld.

"Geen drugs, maar wel drank en rock-'n-roll. Daar raakte ik aan gewend, als een van de sterren van De Koninklijke. Je wordt aanbeden als Real-speler. Alles wat je uitvreet wordt met de mantel der liefde bedekt. Ook als ik lam over straat rolde en duizenden euro's uitgaf, of rondjes gaf aan de hele zaak", zo vertelt Sneijder openhartig in Voetbal International.

In zijn eerste jaar werd Sneijder meteen kampioen. "We rolden om vier uur 's nachts de Buddha Bar binnen en weer vloeide de champagne rijkelijk. Om half tien 's ochtends wankelde ik naar buiten, naar mijn auto, en liep tegen een politieagent op. "Gedronken?", vroeg hij streng. Dat viel niet te ontkennen. Hij zette een zwaailicht op zijn auto, zei: "Volg me" en begeleidde me naar huis. Ik had alleen niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›