Sneijder kijkt terug: ''Ik kan het nog steeds niet bevatten''

0
Sneijder kijkt terug: ''Ik kan het nog steeds niet bevatten''

Wesley Sneijder kan nog steeds niet geloven dat Ajax op 29 april 2007 geen kampioen werd. AZ verloor van Excelsior, maar PSV won ruim van Vitesse waardoor Ajax op één doelpunt geen kampioen van Nederland werd.

"PSV won met 5-1 van Vitesse, dat in de rust de keeper wisselde (Vladimir Stojkovic kreeg ruzie met de PSV-aanhang achter zijn doel en Piet Velthuizen was zijn vervanger, red.). Tot op de dag van vandaag vraag ik me af wat daar is gebeurd", aldus Sneijder geciteerd door RTL Nieuws.

"Zij verloren nooit met dergelijke cijfers. Ik spreek uit wat ik destijds uitsprak: is er onder tafel geschoven? Valt nooit te bewijzen, natuurlijk", vervolgt Sneijder over de uitslag bij de wedstrijd van PSV.

Sneijder verwijt zichzelf echter ook dat hij de vrije trap in het zestienmeter-gebied niet zelf nam, maar hem liet nemen door Roger. "Laat mij hem maar nemen, ik schiet hem erin. Hij stond nog niet eens twee minuten in het veld. En wij lieten ons afbluffen. Natuurlijk had Kenneth of ik die vrije trap moeten nemen. Ik kan het nog steeds niet bevatten dat we op die manier een hoofdprijs hebben verloren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›