''Ik koos er bewust voor om niet helemaal voor het voetbal te leven''

0
''Ik koos er bewust voor om niet helemaal voor het voetbal te leven''

Wesley Sneijder heeft de afgelopen jaar voor heel wat grote clubs gespeeld en heeft veel belangrijke wedstrijden gespeeld, toch denkt hij dat hij niet alles uit zijn carrière heeft gehaald.

"Ik ben trots op mijn prestaties, de prijzen. En ik ben recordinternational met 134 interlands. Daarnaast heb ik geleefd. Voor mijn gevoel ben ik 76 jaar. Ik kon zo leven als voetballer", vertelt Sneijder is zijn onlangs verschenen biografie. "Yo en ik zijn eens vreselijk doorgezakt na een show van Armani met George Clooney, Megan Fox en enkele Bollywood-sterren. Zes uur 's ochtends thuis en een dag later in de Champions League de sterren van de hemel spelen tegen Werder Bremen. Als dat lukt, dan ben je niet bang om dat te herhalen."

"Dat ik niet helemaal voor het voetbal heb geleefd, was een bewuste keuze", geeft de voormalig Ajacied aan. "Daar stond tegenover dat ik op de momenten dat het moest alles opzij zette om datgene te bereiken wat ik voor ogen had. En eigenlijk lukte me dat altijd. Om te presteren, je op te laden, is ook professionaliteit nodig. Tijdens mijn hele carrière heb ik weinig wedstrijden gemist en veel gewonnen. Het voetballeven én het leven daarnaast van de afgelopen 36 jaar had ik niet willen missen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›