De Jong kijkt terug: ''Mensen vergissen zich daar nog wel eens in''

0
De Jong kijkt terug: ''Mensen vergissen zich daar nog wel eens in''

Nigel de Jong speelde graag samen met Zlatan Ibrahimovic. Op jonge leeftijd maakte de spits al een uitermate sterke indruk, waarna hij uitgroeide tot absolute wereldster.

"Ik heb met veel spitsen in een team gezeten, maar hij was echt al ontzettend goed op jonge leeftijd, ongekend goed zelfs. De dingen die hij op het veld liet zien, waren niet normaal. Hij was natuurlijk al erg lang op jonge leeftijd, maar desondanks had hij een uitzonderlijke techniek. Buiten het veld was het een rustige jongen. Mensen vergissen zich daar nog wel eens in", begint De Jong op de website van Ajax.

De Jong kon het altijd goed vinden met Zlatan. "Hij was heel erg op zichzelf en we speelden minimaal drie keer per week op de PlayStation bij hem thuis in Diemen. In die tijd deden we nog geen FIFA, maar Pro Evolution Soccer geloof ik. Ik denk dat we het zo goed met elkaar konden vinden omdat we allebei babbels hadden en beschikten over genoeg zelfvertrouwen. We daagden elkaar uit en maakten sarcastische opmerkingen naar elkaar. Als hij mij pakte, wist hij dat ik ‘m terug zou pakken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›