Elia over voormalig teamgenoot: ''Dan schold hij je gewoon uit''

0
Elia over voormalig teamgenoot: ''Dan schold hij je gewoon uit''

Op het veld kon Wesley Sneijder best wel hard zijn voor zijn medespelers. Je verstoppen was niet mogelijk als de voormalig Ajacied in de buurt was, zo legt Eljero Elia uit.

"Die man is ziek, hij was echt ziek. Als je met Wesley een wedstrijdje speelt en hij speelde de bal naar jou, maar je vroeg niet om de bal of kwam niet naar de bal toe, dan schold hij je gewoon uit", vertelt Elia in gesprek met VoetbalPrimeur

"Toen is bij mij in het hoofd echt iets open gegaan van 'oké, dit is voetbal.' Meestal zijn er spelers die, als jij een mannetje in je rug hebt, je niet aanspelen. Maar Wesley speelde je altijd aan en keihard ook", vervolgt de aanvaller.

"Ik weet hoe Wesley praat en ik kan wel wat hebben. Ik kom zelf ook van de straat, dus hoe wij elkaar benaderen, is eigenlijk gewoon normaal", legt de voormalig Feyenoorder uit. "Het komt grof over als je het niet begrijpt, maar in onze taal is het gewoon normaal."

Sneijder stond bekend als iemand die ook wel zijn mannetjes kon staan in de kleedkamer. "Maar wel op een hele leuke en toffe manier", reageert Elia. "Hij denkt niet alleen aan zichzelf maar ook aan de jongere jongens. Hij probeert altijd iedereen te helpen, te praten. Ik vond hem echt tof."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›