''Hij moet oppassen dat hij geen tweede Klaassen gaat worden''

0
''Hij moet oppassen dat hij geen tweede Klaassen gaat worden''

Ruud Gullit is benieuwd of Donny van de Beek gaat slagen bij Manchester United. De voormalig topvoetballer hoopt niet dat de carrière van Van de Beek hetzelfde pad gaat bewandelen als die van Davy Klaassen.

"Ik ben benieuwd naar Van de Beek bij Manchester United en wat gelijk bij me opkwam, is dat hij moet oppassen geen tweede Klaassen te worden. Van de Beek is een jongere kopie van Davy qua spel. Klaassen koos voor Everton, maar het spel van die twee komt het meeste tot zijn recht in een offensieve ploeg en daarom zou het voor Donny bij United gemakkelijker moeten zijn dan voor Klaassen indertijd bij Everton. Die laatste sneeuwde onder", begint Gullit in zijn column in De Telegraaf.

Wel denkt dat Manchester United goed past bij Van de Beek. "United speelt een spel waarin Donny kan floreren, maar tegelijkertijd blijft hij afhankelijk van zijn medespelers als aangevers. En mag hij op zijn favoriete stek spelen? Want die wordt nu bezet door de Portugese international Bruno Fernandes. Sinds zijn komst in de winter is het gaan lopen bij Manchester United."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›