Oud-Ajacied adviseert Eriksen: ''Ik zou niet vertrekken''

0
Oud-Ajacied adviseert Eriksen: ''Ik zou niet vertrekken''

Christian Eriksen komt bij Inter Milan niet veel aan spelen toe en een vertrek lijkt er al weer in zitten. Ondanks de vele speculaties over een vertrek, waaronder terugkeren naar Ajax, adviseert Clarence Seedorf om te blijven knokken in Italië.

"Eriksen is een topspeler die zich bewezen heeft op het hoogste niveau, dat is hij al een aantal jaar", begint Seedorf bij BeIN Sports. "Op dit moment zit hij misschien in een fase waarin hij niet presteert zoals we van hem gewend zijn, maar ik zou niet vertrekken als ik hem was."

"Vroeg of laat zal hij weer gaan spelen, en zal hij weer zijn vertrouwde niveau halen", geeft de oud-Ajacied aan. "Het is niet makkelijk om je aan te passen aan een nieuw land en een nieuwe club. Mensen denken van wel, maar dat is het niet."

"Er zijn vele voorbeelden van topspelers die de Ballon d'Or gewonnen hebben, maar na een transfer naar een andere club ineens niet meer hun beste niveau kunnen halen", legt hij uit. "We moeten Eriksen wat tijd geven. En we moeten Inter ook wat tijd geven om hem te omarmen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›