Bazoer blikt terug op Ajax-periode: ''Daar had ik wel moeite mee''

0
Bazoer blikt terug op Ajax-periode: ''Daar had ik wel moeite mee''

Riechedly Bazoer is bezig aan een uitstekend seizoen met Vitesse. In het elftal van trainer Thomas Letsch is de oud-Ajacied één van de sterkhouders die vanuit de verdediging leiding geeft aan de rest van het elftal.

"Het gaat goed, ik voel me persoonlijk goed. Ik ben in vorm, dan is het balen dat ik twee wedstrijden vanaf de kant moet kijken", stelt Bazoer tegenover FOX Sports. Tegen FC Emmen kreeg Bazoer al voor de tweede keer dit seizoen een roe kaart.

"Als ik op het veld sta wil ik heel graag winnen, dat merk je aan mijn spel. De mensen die me kennen weten dat ik buiten het veld heel rustig ben. Als ik op het veld sta zeggen de meeste mensen vaak dat ik heel erg snel verander."

Bazoer speelde tussen 2012 en 2017 in Amsterdam. Hij maakte in 2014 zijn debuut voor Ajax 1 en had het naar eigen zeggen niet makkelijk met het hoge verwachtingspatroon. "Ajax is natuurlijk een van de grootste clubs van Nederland. Dan lig je natuurlijk onder een vergrootglas, ik moet zeggen dat ik daar toen wel moeite mee had."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›