De Zeeuw kijkt terug op Ajax-tijd: ''Suárez was echt helemaal gek''

0
De Zeeuw kijkt terug op Ajax-tijd: ''Suárez was echt helemaal gek''

Demy de Zeeuw vindt Luis Suárez de beste speler waarmee hij ooit heeft samengespeeld. De middenvelder, die tegenwoordig eigenaar is van merken als BALR en 433, heeft genoten van de spits, die tegenwoordig bij Atletico Madrid speelt.

"Niet eens omdat hij héél goed kon voetballen maar hij had zo een drive in zich. Als wij een wedstrijd wonnen maar hij had niet gescoord, was hij gewoon echt boos. Van 'ik heb niet gescoord vandaag, waarom zou ik feestvieren?' Hij was zó met goals bezig, daar deed hij gewoon alles voor. En nog steeds, die mentaliteit is echt heel knap", aldus De Zeeuw bij Effe Relativeren de podcast.

De Zeeuw speelde twee jaar samen met Suárez. "Hij was echt helemaal gek, hij was de hele tijd lol aan het trappen. En als de wedstrijd begon ging de knop om en was het scoren en winnen. Je zag meteen dat Ajax niet zijn eindstation was. Het lijkt soms rommelig maar dat is gewoon echt zijn ding: omdraaien en zo snel mogelijk naar het doel toe. Hij scoorde écht alles. Op trainingen ook."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›