Van der Vaart werd aangepakt: ''Zat in het dikkertjesgroepje''

0
Van der Vaart werd aangepakt: ''Zat in het dikkertjesgroepje''

Volgens Rafael van der Vaart weet een goede trainer wanneer hij wel en wanneer hij niet moet ingrijpen. Volgens de oud-Ajacied was Co Adriaanse hier een goed voorbeeld van.

"Co Adriaanse deed dat goed bij mij", vertelt Van der Vaart aan Helden Magazine. "Ik was een jaar of zeventien en had een te hoog vetpercentage. Hij zei: 'Allemaal leuk en aardig, want je schiet ze er allemaal in. Maar zodra je ze er niet meer inschiet, kom ik bij je", blikt hij terug.

"Op een gegeven moment schoot ik ze er minder vaak in en toen trad Co op", vervolgt de oud-voetballer. "Zat ik in het zogenaamde 'dikkertjesgroepje'. Joh, bij Ajax hadden we op vrijdag een lunch waar ik de hele week naar uit kon kijken. Shoarma, frikadellen, kroketten. Werd ik door Co ineens op dieet gezet."

"Wat denk je? Co stond naast me als ik ging opscheppen. Als ik ging zitten, ging Co ook pas zitten. Na twee weken kwam ik bij de inspanningsfysioloog Jos Geijsel en die zette die tang in m’n zij om m’n vetpercentage te meten. Drie procent minder!", aldus Van der Vaart. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›