Varela over Ajax-collega: ''Ik had vooraf een compleet andere mening''

0
Varela over Ajax-collega: ''Ik had vooraf een compleet andere mening''

Bruno Varela kwam in een lastig parket naar Ajax. De doelman had de taak topkeeper André Onana concurrentie te bieden.

Daarom was het extra belangrijk om zich snel thuis te kunnen voelen. De doelman werd daarbij geholpen door een aantal spelers, vertelt hij in Voetbal International. "David Neres was heel erg belangrijk, aangezien hij net als ik Portugees spreekt. Met hem heb ik veel mooie dingen meegemaakt, maar het is beter om daar niet over te praten. Het is onmogelijk om niet van Neres te houden."

"Daarnaast de Spaans sprekende jongens als Andre Onana, Nico Tagliafico en Lisandro Magallán, met wie ik in mijn eerste weken samen in een hotel zat", gaat hij verder. "We aten vaak samen, maakten wandelingen door Amsterdam en deelden verhalen over Boca Juniors en Benfica."

In zijn tijd in Amsterdam kreeg hij daarnaast nog meer hulp uit onverwachte hoek. "Hakim heeft een groot hart. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf een compleet andere mening over hem had. We speelden met Benfica tegen hem en het leek me een beetje een arrogante gast. Uiteindelijk was hij bij Ajax een van de aardigste en meest bescheiden jongens die ik heb ontmoet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›