Zeegelaar: ''Het stempel Ajax draag je natuurlijk altijd met je mee''

0
Zeegelaar: ''Het stempel Ajax draag je natuurlijk altijd met je mee''

Het lukte Marvin Zeegelaar niet om door te breken bij Ajax 1. Toch heeft de aanvaller van Udinese mooie herinneringen overgehouden uit zijn tijd in Amsterdam. 

Zeegelaar verruilde in 2006 FC Volendam voor Ajax. Op Ajax.nl vertelt hij dat het een groot verschil was. "Ik ging opeens op tripjes en toernooitjes naar het buitenland, verbleef in mooie hotels, de kleding kreeg je op maat van de club. Dat zijn dingen die je dan echt waardeert. De grote namen die ik als jeugdtrainers heb gehad, vergeet ik ook niet zo snel. Die heb je ook niet overal."

Het lukte Zeegelaar uiteindelijk niet om door te breken bij Ajax. "Als ik zo terugkijk zou ik tegen mezelf willen zeggen: "neem het allemaal wat serieuzer". Natuurlijk was ik een jonge jongen, maar je moet alsnog leven voor de sport: echt leven voor voetbal."

"Ik zie het nu als een onwijs goede start voor de rest van mijn carrière", vervolgt de profvoetballer. "Het stempel Ajax draag je natuurlijk altijd met je mee. Het doet me echt goed dat ik dat jaar en de rest van de jeugdopleiding mee heb mogen maken. Ik ben een Amsterdammer, natuurlijk heeft dat iets speciaals voor me."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›